AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzüne uzanan merdiven görmek

Kahve falında gökyüzüne uzanan merdiven görmek

Kahve falında gökyüzüne uzanan merdiven görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne uzanan merdiven gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri sizi, size belli ettiğinden çok daha fazla beğeniyor.

Kahve falında gökyüzüne uzanan merdiven görmek ağız tadının yerinde kalacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde merdiven görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, hastalıklarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzüne çıkan merdiven görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, alacaklarını tahsil edeceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzüne merdivenle çıkmak iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına delalettir.

Kahve falında birinin sakal uzattığını görmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin el uzattığını görmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, amaçlarını yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında elini uzatmak bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına tabir olunur.

Kahve falında ellerini uzatmak kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir