AnaSayfa / Genel / Kahve falında tenasül uzvunu görmek

Kahve falında tenasül uzvunu görmek

Kahve falında tenasül uzvunu görmek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tenasül uzvunu gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı paylaşmanız ileride sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında ölünün tenasül uzvunu görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek tenasül uzvu görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, ilerleyemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tenasül uzvu görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kendi tenasül uzvunu görmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tenasül uzvunu traş etmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tenasül uzvunun uzadığını görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, patron koltuğunda oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin tenasül uzvunu görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında tenasül uzvu yalamak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir