AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarini uzatmak

Kahve falında ayaklarini uzatmak

Kahve falında ayaklarini uzatmak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına yorulur.

Kahve falında ayaklarini uzatmak gördüyseniz:

  • Yaşamınızda küçük değişiklikler olabilir.

Kahve falında ayak uzatmak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağını uzatmak öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına işaret eder.

Kahve falında ayakları uzatmak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında ayaklarini uzatmak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tenasül uzvunda kıl görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, yuva kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine el uzatmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek uzatmak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliye el uzatmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir