AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta hasta kadın görmek

Kahve falında yatakta hasta kadın görmek

Kahve falında yatakta hasta kadın görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, ölümcül hastalıklara işaret, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, insanlarla arasının açılacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatakta hasta kadın gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren hoş olmayan durumlar söz konusu olabilir veya hoş olmayan gelişmelerle yüz yüze gelebilirsiniz.

Kahve falında yatakta hasta kadın görmek büyük paralar kazanacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta yatağında birini görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta yatağı görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yatakta yatan hasta görmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Kahve falında hastayı yatakta görmek borcunun da hafifleyeceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta yatağına yatmak başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine işarettir.

Kahve falında hasta birini yatakta görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yatakta hasta görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, kararlar alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir