AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta yatan hasta görmek

Kahve falında yatakta yatan hasta görmek

Kahve falında yatakta yatan hasta görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına yorulur.

Kahve falında yatakta yatan hasta gördüyseniz:

  • Tipik tavırlarınızın dışına çıkarak belli bir konuyu lehinize çevirme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında yatakta yatan hasta görmek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yer yatağında yattığını görmek büyük bir ihanete uğranacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz yatakta yattığını görmek dertlerin sona ereceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta yatan bir erkek görmek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına delalettir.

Kahve falında yatakta yatan adam görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında yatağa yattığını görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işarettir.

Kahve falında yatağında başkasının yattığını görmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta yattığını görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir