AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta yatağı görmek

Kahve falında hasta yatağı görmek

Kahve falında hasta yatağı görmek bekarlar için güzel bir evliliğe, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine inanılır.

Kahve falında hasta yatağı gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak kişiler ya da arkadaşların samimiyetsizliği söz konusu olabilir.

Kahve falında hasta birini yatakta görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastayı yatakta görmek ekonomik gücün çoğalacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine delalet eder.

Kahve falında hasta yatağına yatmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına inanılır.

Kahve falında yatakta hasta görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yatakta hasta yatmak büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, yaşam refahının düşeceğine işarettir.

Kahve falında birini hasta yatağında görmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, isteklerinin erteleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta yatan hasta görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta yatağı görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir