AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta hasta görmek

Kahve falında yatakta hasta görmek

Kahve falında yatakta hasta görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına işarettir.

Kahve falında yatakta hasta gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi sözleriyle ya da kendileriyle ters düşebilir veya zıtlaşabilirler.

Kahve falında hasta yatağında birini görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta yatağı görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, duaların kabul olacağına işarettir.

Kahve falında yatakta hasta yatmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine delalettir.

Kahve falında birini hasta yatağında görmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, üzüleceğine, pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta yatağında yatmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında hasta birini yatakta görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında yatakta yatan hasta görmek fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta yatağına yatmak diploma ve meslek sahibi olacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir