AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastayı yatakta görmek

Kahve falında hastayı yatakta görmek

Kahve falında hastayı yatakta görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında hastayı yatakta gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri bilmeleri gerekiyor.

Kahve falında yatakta yatan hasta görmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, işlerinin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta yatağına yatmak mali olarak küçüleceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta birini yatakta görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine tabir olunur.

Kahve falında hasta yatağında yatmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine inanılır.

Kahve falında hasta yatağı görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta hasta yatmak düşman malından yemeye, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini hasta yatağında görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta yatağında birini görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir