AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birini yatakta görmek

Kahve falında hasta birini yatakta görmek

Kahve falında hasta birini yatakta görmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, umduklarını bulamayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta birini yatakta gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın geliştirilmesi için fikirlerinizi dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında yatakta hasta görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına işarettir.

Kahve falında birini hasta yatağında görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, onlara galip geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta birini yatakta görmek işlerin iyiye gideceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta yatağında yatmak çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta yatan hasta görmek mutluluk ve başarı getireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini yatakta hasta görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, takdir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yatakta hasta kadın görmek işiyle nam salacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında hastayı yatakta görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir