AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta yatağında birini görmek

Kahve falında hasta yatağında birini görmek

Kahve falında hasta yatağında birini görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, dertlerin biteceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına delalettir.

Kahve falında hasta yatağında birini gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki bazı ilişkileri sonlandırmak veya bağları kopartmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında hasta yatakta görmek elinin darlık içinde kalacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta hasta görmek sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına inanılır.

Kahve falında hasta yatağında yatmak mali olarak küçüleceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini yatakta hasta görmek işlerin de yolunda gideceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına delalettir.

Kahve falında hasta yatağında birini görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına işaret eder.

Kahve falında hastayı yatakta görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında birini hasta yatağında görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta hasta kadın görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir