AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta yatağına yatmak

Kahve falında hasta yatağına yatmak

Kahve falında hasta yatağına yatmak inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, kuş gibi hafifleyeceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında hasta yatağına yatmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya genel anlamda toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda hızla ilerlemeye başlıyorsunuz.

Kahve falında hasta yatağında yatmak dünya malının çoğalacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine alamet eder.

Kahve falında hasta yatağına yatmak sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatakta hasta yatmak mekân değiştireceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanla aynı yatakta yatmak her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında bir erkekle aynı yatakta yatmak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yatağında yatmak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisiyle yatakta yatmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yatakta yatmak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir