AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağa beyaz çarşaf sermek

Kahve falında yatağa beyaz çarşaf sermek

Kahve falında yatağa beyaz çarşaf sermek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, huzurunun bozulacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, aşının da çoğalacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına delalettir.

Kahve falında yatağa beyaz çarşaf sermek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda egoistleşme meylindesiniz.

Kahve falında yatağa beyaz çarşaf sermek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yatağa çarşaf sermek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına yorulur.

Kahve falında yatak çarşafı sermek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz çarşaf sermek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf sermek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşaflı yatakta yatmak kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz yatak çarşafı görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşaflı yatak görmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, kimseyle konuşmaz olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir