AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağın altına saklanmak

Kahve falında yatağın altına saklanmak

Kahve falında yatağın altına saklanmak iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına işaret eder.

Kahve falında yatağın altına saklanmak gördüyseniz:

  • Ya şu anki ilişkilerinizdeki problemler çözülecek ya da yeni bir ilişki içine girerek daha mutlu olacaksınız.

Kahve falında yatak altına saklanmak dünyasının iyileşmesine, dua alacağına işaret eder.

Kahve falında yatağın altına saklanmak sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatakta saklanmak gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında yatağa saklanmak rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağın altına saklanmak hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında yer altına saklanmak firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işarettir.

Kahve falında merdiven altına saklanmak sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında köprü altında saklanmak çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir