AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta saklanmak

Kahve falında yatakta saklanmak

Kahve falında yatakta saklanmak elindekileri de kaptıracağına, yolunda gideceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yatakta saklanmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde ya da aşk hayatınızda beklenmedik karışıklıklar ortaya çıkabilir.

Kahve falında yatakta saklanmak hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatağa saklanmak sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında yatak altına saklanmak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında yatağın altına saklanmak hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında katilden saklanmak maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kümese saklanmak sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında kapı arkasına saklanmak helal kazanç elde edileceğine, karlı işler alacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta saklanmak kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir