AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprü altında saklanmak

Kahve falında köprü altında saklanmak

Kahve falında köprü altında saklanmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, zorlukların bir anda biteceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, yokluğun biteceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına delalettir.

Kahve falında köprü altında saklanmak gördüyseniz:

  • Herkesi mutlu etme çabası gereksiz işler yüzünden limitlerinizin zorlanması anlamına gelebilir.

Kahve falında köprü altında saklanmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında yatağın altına saklanmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağın altına saklanmak duyduğu endişenin iki kat artacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yer altına saklanmak çok büyük adımlar atılacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında ağacın altına saklanmak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına inanılır.

Kahve falında divan altına saklanmak hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında masanın altına saklanmak varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, ev sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatak altına saklanmak şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir