AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağa saklanmak

Kahve falında yatağa saklanmak

Kahve falında yatağa saklanmak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, elinin dara düşmeyeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında yatağa saklanmak gördüyseniz:

  • Dalgınlıklar, kararsızlıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında yatak altına saklanmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağa saklanmak hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta saklanmak mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatağın altına saklanmak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde saklanmak çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında teröristten saklanmak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koşmak ve saklanmak nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıkta saklanmak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir