AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çarşaflı yatak görmek

Kahve falında beyaz çarşaflı yatak görmek

Kahve falında beyaz çarşaflı yatak görmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çarşaflı yatak gördüyseniz:

  • Başkalarının ilerlemesine değil, kendi yeteneklerinize yatırım yapmaya odaklanmalısınız.

Kahve falında beyaz çarşaf ve yatak görmek bazen de rahat geçeceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz yatak çarşafı görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına yorulur.

Kahve falında beyaz çarşaflı yatakta yatmak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz çarşaflı yatak görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına alamet eder.

Kahve falında yatağa beyaz çarşaf sermek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında yatak çarşafı asmak bol kazanç elde edeceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yatakta çarşaf görmek ancak yılmayacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına işarettir.

Kahve falında yatak çarşaf katlamak falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir