AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çarşaf sermek

Kahve falında beyaz çarşaf sermek

Kahve falında beyaz çarşaf sermek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz çarşaf sermek gördüyseniz:

  • Belli amaç veya hedeflerinize ulaşmanıza yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında beyaz çarşaf sermek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına yorulur.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf sermek işinde itibar edineceğine, mutluluk ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatağa beyaz çarşaf sermek kırgınların barışacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına işarettir.

Kahve falında yatak çarşafı sermek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında yere çarşaf sermek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ipe çarşaf sermek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında birine çarşaf sermek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatağa çarşaf sermek yaşamının uzun olacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir