AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak çarşafı sermek

Kahve falında yatak çarşafı sermek

Kahve falında yatak çarşafı sermek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında yatak çarşafı sermek gördüyseniz:

  • Başarıya doğru hızla ilerlerken bazı kişilerle tekrar karşılaşabileceğinizi unutmayarak hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında yatağa beyaz çarşaf sermek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yatak çarşafı sermek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine inanılır.

Kahve falında yatağa çarşaf sermek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, nahoş sözler işiteceğine işaret eder.

Kahve falında birine çarşaf sermek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz çarşaf sermek mal ve para sahibi olacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ipe çarşaf sermek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf sermek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yere çarşaf sermek hep dua edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir