AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipe beyaz çarşaf sermek

Kahve falında ipe beyaz çarşaf sermek

Kahve falında ipe beyaz çarşaf sermek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, daha iyi anlaşır olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf sermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza zaman ayırmalısınız.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf sermek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, hastalıklarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında ipe çarşaf sermek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, kötü halin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında yatağa beyaz çarşaf sermek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, rızkının azalacağına inanılır.

Kahve falında beyaz çarşaf sermek uzun uzun dalıp gideceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf asmak sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birine çarşaf sermek bahtın açılacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına işaret eder.

Kahve falında yatak çarşafı sermek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında yere çarşaf sermek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir