AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağa çarşaf sermek

Kahve falında yatağa çarşaf sermek

Kahve falında yatağa çarşaf sermek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, içinin rahatlayacağına, zayıflayacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatağa çarşaf sermek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda zorlansanız bile, kendi seçiminizi kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında yatağa beyaz çarşaf sermek zorlukların günden güne artacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yatak çarşafı sermek kişinin kazancının çoğalacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatağa çarşaf sermek parasının ve canın güvende olacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf sermek onlardan fayda göreceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ipe çarşaf sermek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşaf sermek yeni iş fırsatları yakalayacağına, hikmet sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında birine çarşaf sermek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına rivayet eder.

Kahve falında yere çarşaf sermek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, sevineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir