AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yatak çarşafı görmek

Kahve falında beyaz yatak çarşafı görmek

Kahve falında beyaz yatak çarşafı görmek bazı sorunların başgöstereceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yatak çarşafı gördüyseniz:

  • Yasalarla da başınız derde girebilir.

Kahve falında beyaz çarşaflı yatak görmek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz çarşaflı yatakta yatmak enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz çarşaf ve yatak görmek daima afiyette olacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına işaret eder.

Kahve falında yatağa beyaz çarşaf sermek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yatak çarşafı görmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı yatak çarşafı görmek kazancının epey düşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında yatakta çarşaf görmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatak çarşafı asmak atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir