AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık minder görmek

Kahve falında yastık minder görmek

Kahve falında yastık minder görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinin büyüyeceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, güzel zamanlar geçireceğine, hoşgörülü biri olunacağına, falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yastık minder gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilir veya iletişiminizi arttırabilirsiniz.

Kahve falında yastık minder görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında koltuk minderi görmek bununla yüceleceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında beyaz minder görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında minder satın almak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine alamet eder.

Kahve falında mindere oturmak daha fazla kazanç elde edeceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında minder vermek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına inanılır.

Kahve falında yer minderi görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında siyah minder görmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir