AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk minderi görmek

Kahve falında koltuk minderi görmek

Kahve falında koltuk minderi görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk minderi gördüyseniz:

  • Belli talepler söz konusu olabilir.

Kahve falında koltuk minderi görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında minder vermek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına yorulur.

Kahve falında minder satın almak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yer minderi görmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında minder yapmak mutluluğunun artacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında minderle uçmak değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında minder görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi minder görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir