AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer minderi görmek

Kahve falında yer minderi görmek

Kahve falında yer minderi görmek hayatının zaferlerle dolacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına alamet eder.

Kahve falında yer minderi gördüyseniz:

  • Değişik şeyler deneyebilir, değişik yerlere gidebilir, değişik işlerle uğraşabilir veya icatlarınızla göz doldurabilirsiniz.

Kahve falında yer minderi görmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında minder satın almak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minderde oturmak hastalıklarının iyileşeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli minder görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak minder görmek işlerdeki karın artacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında minderle uçmak iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mindere oturmak hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı minder görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir