AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastığa dayanmak

Kahve falında yastığa dayanmak

Kahve falında yastığa dayanmak hastalığını yenmeyi başaracağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, kazançlı işler yapılacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yastığa dayanmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara inançlı yaklaşımınızın olumlu sonuçları olabilir.

Kahve falında yastığa dayanmak uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine dayanmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında omuza dayanmak büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereye dayanmak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kafasına silah dayandığını görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafaya silah dayandığını görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına işarettir.

Kahve falında boğazına bıçak dayandığını görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapıya dayanmak onuruna ve şerefine leke süreceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir