AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı birinin elini tutmak

Kahve falında yaşlı birinin elini tutmak

Kahve falında yaşlı birinin elini tutmak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin boşa gitmediğine şahit olabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı birinin elini tutmak gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı adamın elini tutmak sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadının elini tutmak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı adamın elinden tutmak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadın elini öpmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı eli öpmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bir yaşlının elini öpmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı kadınların elini öpmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir