AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yaşlının elini öpmek

Kahve falında bir yaşlının elini öpmek

Kahve falında bir yaşlının elini öpmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hanesine huzurun dolacağına, aradığı çareleri bulacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına işarettir.

Kahve falında bir yaşlının elini öpmek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli yatırımlar yapmak, iş birlikleri içerisine girmek ya da borçlanmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında yaşlı kadınların elini öpmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı erkeğin elini öpmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı bir adamın elini öpmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adam eli öpmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, yaşam tecrübesi edineceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadın elini öpmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadının elini öpmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı erkek eli öpmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadın eli öpmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir