AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı eli öpmek

Kahve falında yaşlı eli öpmek

Kahve falında yaşlı eli öpmek hileli bir işle karşılaşılacağına, aksine daha da zorlaştıracağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı eli öpmek gördüyseniz:

  • Spesifik değişikliklerden kaçınılması imkansız hale geldiyse, uygulamaya koymak da fayda var.

Kahve falında yaşlı bir adamın elini öpmek borçlarının ödeneceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı el öpmek stresini ve yorgunluğunu atacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı eli öpmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadının elini öpmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadın eli öpmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı adam eli öpmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, onun her zaman başında olacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir dedenin elini öpmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı erkek eli öpmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, bol bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir