AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadın elini öpmek

Kahve falında yaşlı kadın elini öpmek

Kahve falında yaşlı kadın elini öpmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, huşu içinde devam edeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadın elini öpmek gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan sözler vererek kendi kendinizi sınırlandırmamalısınız.

Kahve falında yaşlı bir kadının elini öpmek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı kadın el öpmek iş hayatında değişiklik yapacağına, isteklerin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadının elini öpmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadın eli öpmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadın elini öpmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadınların elini öpmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadını öpmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadını öpmek risk almaktan özenle kaçınacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir