AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadınların elini öpmek

Kahve falında yaşlı kadınların elini öpmek

Kahve falında yaşlı kadınların elini öpmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadınların elini öpmek gördüyseniz:

  • Basit şekilde araya mesafe koymak daha politik bir tavır olabilir.

Kahve falında yaşlı kadın el öpmek rahat geçinerek yaşayacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir kadının elini öpmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadının elini öpmek mal ve rızkın çoğalmasına, yüklü bir miktar borç verileceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı kadın eli öpmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, ruhuna hayrat yapılacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı kadın elini öpmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, gönlünün ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı kadınların elini öpmek neşesinin yerine geleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı kadın öpmek herkesin takdirinin toplanacağına, birçok dertle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadını öpmek kişinin tek başına kalacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir