AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın yaşlı bir kadın görmek

Kahve falında tanımadığın yaşlı bir kadın görmek

Kahve falında tanımadığın yaşlı bir kadın görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, işindeki verimliliğin düşeceğine, hep dinç ve genç kalacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, heveslerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın yaşlı bir kadın gördüyseniz:

  • Başkalarının zamanına veya sorunlarına ya da konularına göre davranabilir veya program yapabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir kadın görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı yaşlı kadın görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın yaşlı kadın görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın yaşlı bir kadın görmek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı yaşlı adam görmek birikim yapacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir adam görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın yaşlı adam görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın kadını öpmek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir