AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adamı öpmek

Kahve falında yaşlı adamı öpmek

Kahve falında yaşlı adamı öpmek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, yol yordam öğretileceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamı öpmek gördüyseniz:

  • Keyif kaçırtıcı ilişkilerden kaçının.

Kahve falında yaşlı bir adamı öpmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı adamı öpmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı adamın elini öpmek isabetli adımlar atılacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı bir adamın elini öpmek dualarının karşılığını alacağına, ana baba dualarının alınacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı bir adamı sırtında taşımak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamı genç görmek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı adamın öldüğünü görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamı sırtında taşımak girdiği her işte büyük adımlar atacağına, oldukça büyük başarılara yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir