AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir adamı öpmek

Kahve falında yaşlı bir adamı öpmek

Kahve falında yaşlı bir adamı öpmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı bir adamı öpmek gördüyseniz:

  • Yeni veya az tanıdığınız kişilere kendinizle ilgili fazla bilgi vermemenizde fayda var.

Kahve falında yaşlı bir adamı öpmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, iyileşme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı bir adamın elini öpmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı adamın elini öpmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı adamı öpmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı adamı dövmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, mutluluk ve saadete yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı adamın ağladığını görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamı sırtında taşımak rahatının her zaman yerinde olacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı adamın görmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir