AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir adama su vermek

Kahve falında yaşlı bir adama su vermek

Kahve falında yaşlı bir adama su vermek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, alim insanlardan sayılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı bir adama su vermek gördüyseniz:

  • Bazı konuları fazla abartmanız veya fazla hafife almanız durumunda duygusal konular yükselebilir.

Kahve falında yaşlı adama su vermek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı adamdan su almak işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı bir adama su vermek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adama bakmak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı bir adama sarılmak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  rivayet eder.

Kahve falında yaşlı adamdan para almak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında uzun boylu yaşlı adam görmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı adamla sevgili olmak sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir