AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adamdan su almak

Kahve falında yaşlı adamdan su almak

Kahve falında yaşlı adamdan su almak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, isteklerine kavuşacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı adamdan su almak gördüyseniz:

  • Son zamanlarda maddi olarak biraz fazla açıldınız.

Kahve falında yaşlı bir adama su vermek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı adama su vermek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı adamdan su almak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadın ve adam görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı adama ekmek vermek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında çirkin yaşlı adam görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı adamla evlendiğini görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir adam görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir