AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adama bakmak

Kahve falında yaşlı adama bakmak

Kahve falında yaşlı adama bakmak herkesin önünde olacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, parasının ve malının artacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı adama bakmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı adama bakmak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı teyzeye bakmak para pul sahibi olacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı hastaya bakmak aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlılara bakmak çevreye karşı itibarın artacağına, çok para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlıya bakmak zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, güzel günlerinin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birine bakmak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, yönetici olacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı bir kadına bakmak sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadına bakmak hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir