AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adama su vermek

Kahve falında yaşlı adama su vermek

Kahve falında yaşlı adama su vermek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, işlerin bozulacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adama su vermek gördüyseniz:

  • Karşı tarafın ısrarcı fikirleri, aşırı talepleri ya da yerine getirilmesi zor istekler kolay kolay değişmeyeceğe benziyor.

Kahve falında yaşlı adama su vermek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı adamdan su almak yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir adama su vermek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı yaşlı adam görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı beyaz sakallı adam görmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı ve hasta adam görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine delalet eder.

Kahve falında kör yaşlı adam görmek alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı bir adamla kavga etmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir