AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir adama sarılmak

Kahve falında yaşlı bir adama sarılmak

Kahve falında yaşlı bir adama sarılmak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı bir adama sarılmak gördüyseniz:

  • Israr edilse dahi bazı konulardaki fikirleriniz ya da düşünceleriniz hakkında inatçı olmamanızda fayda var.

Kahve falında yaşlı bir adama sarılmak her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı adama sarılmak çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı bir adamla birlikte olmak planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı adam dövmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına alamet eder.

Kahve falında orta yaşlı adam görmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık yaşlı adam görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı bir adamla konuşmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı bir adamla evli olduğunu görmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir