AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adamdan para almak

Kahve falında yaşlı adamdan para almak

Kahve falında yaşlı adamdan para almak kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında yaşlı adamdan para almak gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.İşinize yeterince konsantre olamamanızın nedeni, ondan hoşlanmamanızsa kendinize yeni bir iş arayın.

Kahve falında yaşlı bir adama para vermek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı adama para vermek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamdan para almak bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına delalettir.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı adam görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı adam ve kadın görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı zengin adam görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz sakallı yaşlı adam görmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir adamdan kaçmak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir