AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun boylu yaşlı adam görmek

Kahve falında uzun boylu yaşlı adam görmek

Kahve falında uzun boylu yaşlı adam görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, önünün açılacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında uzun boylu yaşlı adam gördüyseniz:

  • Sözlerinize çok dikkat etmelisiniz.

Kahve falında uzun boylu yaşlı adam görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında çok uzun boylu adam görmek başarılı olacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu bir adam görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok uzun boylu bir adam görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun boylu adam görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına delalet eder.

Kahve falında uzun boylu adamlar görmek rahat ve huzurlu olunacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kısa boylu birini uzun görmek karlı çıkacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu bayan görmek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir