AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adamla sevgili olmak

Kahve falında yaşlı adamla sevgili olmak

Kahve falında yaşlı adamla sevgili olmak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, sevdiğini söyleyeceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı adamla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz baskı altında olabilir veya sizin ilişkiyle ilgili fikirleriniz değişebilir.

Kahve falında yaşlı bir adamla sevgili olmak sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı adamla sevgili olmak kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı çirkin adam görmek sıkıntılara neden olacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı adamla öpüşmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı adamdan para almak kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayan yaşlı adam görmek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı yaşlı bir adam görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı adamla evlendiğini görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir