AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş tütün görmek

Kahve falında yaş tütün görmek

Kahve falında yaş tütün görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, hayırlı bir evlat olacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaş tütün gördüyseniz:

  • Sizi zayıf durumda gösterebilecek olaylardan kaçınmak için artı eksi hesabını iyi yapmalısınız.

Kahve falında yaş tütün görmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil tütün toplamak çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında tarlada tütün toplamak sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tütün görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında tütün sulamak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tütün fidesi dikmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işarettir.

Kahve falında tütün içmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında tarlada yeşil tütün görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, sosyal konumunun değişeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir