AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün fidesi dikmek

Kahve falında tütün fidesi dikmek

Kahve falında tütün fidesi dikmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında tütün fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Ya da istediğinizi alamayabilirsiniz.

Kahve falında tütün fidesi dikmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tütün dikmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında tarlada tütün dikmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, idealist kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında tütün fidanı dikmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nar fidesi dikmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, küskünlük yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeye fide dikmek rızık ve kazanç elde edeceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine yorulur.

Kahve falında kiraz fidesi dikmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına işarettir.

Kahve falında elma fidesi dikmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir