AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada tütün toplamak

Kahve falında tarlada tütün toplamak

Kahve falında tarlada tütün toplamak hem geleceğinin güzel olacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada tütün toplamak gördüyseniz:

  • Herkes kendi konularıyla veya fikirleriyle o kadar meşgul ki, gazeteye ilan vermediğiniz sürece taleplerinizin ya da ihtiyaçlarınızın farkına varmaları zor olabilir.

Kahve falında tarlada tütün toplamak tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kazançlı bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında tarlada tütün dikmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında tütün tarlası görmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işarettir.

Kahve falında yeşil tütün tarlası görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, kaybettiği şeyi bulmasına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada yeşil tütün görmek her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tarlada tütün kırmak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada tütün görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tütün topladığını görmek gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir