AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün sulamak

Kahve falında tütün sulamak

Kahve falında tütün sulamak işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında tütün sulamak gördüyseniz:

  • Yeni beceriler edinme veya yaşam standardınızı yükseltmenize yardım edecek başvurular yapma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında tütün sulamak bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil tütün yaprağı görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tütün fidanı dikmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında tütün ektiğini görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında tütün fidanı görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına yorulur.

Kahve falında tütün sarmak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında acı tütün görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında tütün fidesi dikmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hatalarından erken döneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir