AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün görmek

Kahve falında tütün görmek

Kahve falında tütün görmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tütün gördüyseniz:

  • Heyecan verici bir olayın başında duruyorsunuz.

Kahve falında tütün sarıp içmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taze tütün görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tütün fidesi dikmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada tütün toplamak en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yaş tütün görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada tütün görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına alamet eder.

Kahve falında tütün çapalamak ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil tütün kırmak elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir