AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tütün toplamak

Kahve falında yeşil tütün toplamak

Kahve falında yeşil tütün toplamak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil tütün toplamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ya da önemsediğiniz ilişkileri ihmal etmemenizde fayda var.

Kahve falında yeşil tütün toplamak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada tütün toplamak yeni bir çevre edinileceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına işarettir.

Kahve falında tütün topladığını görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil tütün dizmek yüzlerin asılacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tütün yaprağı görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada yeşil tütün görmek hastalıkların uzak duracağına, anne baba duası alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil tütün kırmak üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, kazancının çok daha fazla olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil tütün görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir