AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada yeşil tütün görmek

Kahve falında tarlada yeşil tütün görmek

Kahve falında tarlada yeşil tütün görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, paraya ve mala kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tarlada yeşil tütün gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanın beklentileri sizin beklentilerinizle uyuşmayabilir.

Kahve falında yeşil tütün tarlası görmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada yeşil tütün görmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada tütün görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada tütün dikmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tütün tarlası görmek güvensizliğini yeneceğine, hasret içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlada tütün toplamak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında tarlada tütün kırmak kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tütün kırmak hayatın düzene gireceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir