AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün içmek

Kahve falında tütün içmek

Kahve falında tütün içmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına inanılır.

Kahve falında tütün içmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, meslektaşlarınızla ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi olumlu etkilemek istiyorsanız inisiyatif kullanmanız gerekebilir.

Kahve falında tütün sigara içmek karlı ortaklıklara gireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tütün içmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında tütün sarıp içmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tütün çiğnemek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında tütün fidesi dikmek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında tütün tohumu görmek büyük bir başarının elde edileceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında tütün satmak maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tütün dizmek hem de çok üzüleceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir